Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ولی جهانی ظهر امروز در نشست سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان در موزه باستان‌شناسی رشت با بیان اینکه جلسات تشکل‌ها باید در مناطق مختلف گیلان برگزار شود، اظهار کرد: اتفاقات خوبی در روزهای اخیر در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در استان رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در ۱۷ شهرستان گیلان ۱۷ اداره داریم، افزود: از گذشته ۲۰ پایگاه‌ حفاظتی نیز داریم اما از سال ۱۳۸۵ نیرویی به ما اضافه نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان‌ با بیان اینکه تشکل‌ها خیلی کمک حال ما هستند، گفت: سازمان های مردم نهاد به ویژه در زمینه گردشگری و صنایع دستی خیلی پویا و فعال هستند.

جهانی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه خلاق و خوراک توانمندی بالایی دارند، بیان کرد: زمینه خوبی برای فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در گیلان وجود دارد.

وی با بیان اینکه ثبت ماسوله در فهرست جهانی را در حال پیگیری هستیم، گفت: تاکنون ۹۶ درصد از ایرادات وارد به پروژه جهانی شدن شهرک تاریخی ماسوله برطرف شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان‌ با تأکید بر اینکه در راه جهانی شدن ماسوله، رقیب سنتی به نام هگمتانه همدان داریم، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که این اتفاق برای گیلان رخ دهد و باید موانع را به زودی برطرف کنیم زیرا در بخش پسماند مشکلاتی داریم که باید در مدیریت شهرک ماسوله برطرف شود.

جهانی با اشاره به اینکه وقتی ماسوله ثبت جهانی شود باید خیلی بیشتر به آن منطقه توجه شود، گفت: این زمان بهترین فرصت برای ثبت جهانی ماسوله است و سازمان‌های مردم نهاد باید کمک‌حال ما در این زمینه باشند.

وی با تأکید بر راه‌اندازی خانه تشکل‌های مردم نهاد بیان کرد: حدود ۸۰۰ مدرسه بلااستفاده در گیلان داریم که می‌توانیم در هر شهری از ساختمان‌های این مدارس به عنوان خانه تشکل‌های شهرستان‌های گیلان استفاده کنیم.

حضور ۴۰۰ تشکل مردم نهاد در استان گیلان

سرپرست اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان نیز در این نشست با اشاره به حضور ۴۰۰ تشکل مردم نهاد در استان گیلان، اظهار کرد:  از این تعداد حدود ۱۷۱ تشکل دارای مجوز رسمی هستند و مابقی در حال تمدید مجوز هستند.

پریسا خیرخواه با تأکید بر اینکه باید برای تشکل‌ها وقت لازم گذاشته شود، بیان کرد: باید مسؤولان مربوطه تمام وقت در کنار تشکل‌ها باشند تا بتوانیم در تحقق اهداف‌شان به آنها کمک کنیم.

وی با بیان اینکه باید آداب و رسوم گیلان در سطح شهرها قابل رؤیت باشد، گفت: باید مفاخر گیلان را به مردم معرفی کنیم و در این راه هرچقدر کار شود باز کم است.

سرپرست اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به اینکه آمادگی هرگونه همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد را داریم، افزود: برای تمام تشکل‌ها ۲۰ جلسه جداگانه گذاشتیم تا مشکلات خود و انتظارات‌شان را مطرح کنند.

در ادامه این نشست مدیرعامل‌های سازمان‌های مردم نهاد گیلان، دغدغه‌های خود در زمینه احیای آداب و رسوم استان گیلان، جلوگیری از تحریف آداب و رسوم استان، استفاده از ظرفیت‌های توانمند گیلان، تشکیل انجمن میراث هیرکانی گیلان، جهانی شدن آداب و رسوم گیلانی‌ها، جلوگیری از منفعت‌طلبی و سیاسی‌بازی، استفاده از ظرفیت‌های بومی گیلان، استفاده از منابع محلی، تشکیل مؤسسه آموزشی گردشگری، تأمین منابع پایدار سازمان‌های مردم‌نهاد و تأمین سهم دولت در برنامه‌های سمن‌ها را مطرح کردند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان گردشگری و صنایع دستی سازمان های مردم نهاد میراث فرهنگی مردم نهاد استان گیلان آداب و رسوم تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور امروز (چهارشنبه، 19 اردیبهشت) در حاشیه هیأت دولت، اظهار کرد: دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده بلکه برخی مراودات پولی و مالی بین ایران و عراق وجود دارد که با گفت وگو بین مقامات دو کشور همیشه حل شده و مشکلی در این زمینه که لاینحل باشد، نداریم.

جنایت‌های صهیونیست‌ها مستندسازی می‌شود

وی درباره مطالبه جهانی تحریم رژیم صهیونیستی در المپیک، گفت: ما یک فهرستی از اقدامات رژیم صهیونیستی را با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد تهیه کرده‌ایم که جلسات ما با این سازمان‌ها همچنان ادامه دارد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور عنوان کرد: در همین زمینه روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد و مستندسازی در خصوص اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت تا از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد داخلی استفاده کنیم.

دهقان خاطرنشان کرد: با ارتباطاتی که با سازمان‌های مردم نهاد خارجی و اروپایی وجود دارد از ظرفیت‌های آنها نیز در این زمینه استفاده خواهد شد تا ما بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای اینکه جنایات رژیم‌ صهیونیستی را که در غزه مرتکب شده است و همچنان نیز ادامه دارد در حد ممکن در کشورهای مختلف جهان پیگیری کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پایان گفت: البته چون ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت به رسمیت نمی‌شناسیم طبیعت اقدامات ما به عنوان دولت خیلی وجهی ندارد و و اقدامات ما از مسیرهای دیگری باید صورت گیرد.

کد خبر 850354 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و عراق

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات صهیونیست‌ها استفاده می‌کنیم
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کند
  • دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟
  • استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق