Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره حفاظت محیط زیست صومعه سرا گفت: مشاهدات اولیه نشان میدهد که تلف شدن ماهی‌های بومی ماسوله در رودخان صومعه سرا واقع در غرب گیلان بر اثر ورود فاضلاب بوده است، اما نتیجه نهایی باید از سوی دامپزشکی اعلام شود.

به گزارش قدس آنلاین، علی اصغر آزاد  افزود: اینکه در برخی اخبار منتشر شده در شبکه های اجتماعی علت مرگ این تعداد ماهی را فاضلاب بیمارستانی عنوان می کنند نمی تواند صحیح باشد چون بیمارستان مجهز به پکیج تصفیه است و از طرفی فاضلاب آن به رودخانه ای دیگر می ریزد و وارد رودخانه ماسوله رودخان معروف به رودخانه کسما نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بدلیل آغاز فصل کشاورزی و کاهش نزولات جوی سطح آب رودخانه پایین آمده و سطح اکسیژن آب کم شده و از سویی ورود فاضلاب خانگی نیز مزید بر علت شده و تلف شدن صدها ماهی بومی از گونه کپورماهیان را رقم زده است.

رضا زمانی مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان مدیریت فاضلاب را یکی از چالش های زیست محیطی استان عنوان کرد بطوریکه ۸۲ درصد کل  فاضلابهای خانگی شهری وروستایی استان یا وارد رودخانه می شود یا مزارع و وارد سفره زندگی مردم می شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان تلف شدن ماهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از خانواده و جوانی در محیط زیست گیلان اجرا می‌شود
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی در گیلان صادر شد
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود