Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@20:49:25 GMT

پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه تثبیت و مقاوم سازی آبشار ماسوله

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۸۲۲۹

پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه تثبیت و مقاوم سازی آبشار ماسوله

شهردار ماسوله از پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه تثبیت، مقاوم سازی و بازآفرینی آبشار این شهر تاریخی خبر داد.

یوسف نیرویی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سال گذشته در پی بارش باران‌های شدید و جاری شدن سیل سبب جدا شدن و ریزش سنگ‌ها بر روی آبشار ماسوله و تخریب این جاذبه گردشگری شد.

وی افزود: در ماه‌های اخیر، احیای آبشار یکی از دغدغه اصلی شهرداری شهروندان بود و با توجه به اهمیت موضوع پیگیری و مکاتباتی توسط مدیریت شهری انجام شد و از مسئولان استانی، متخصصان دانشگاهی و شهروندان برای بازدید از آبشار دعوت به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ماسوله ادامه داد: پس از تهیه طرح اولیه برای احیای آبشار، رایزنی با مسئولان متولی و پی گیری نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی از ستاد مدیریت بحران کشور و فرماندار شهرستان از مدیران استانی، اعتبار اولیه برای فاز نخست طرح شامل تثبیت، مقاوم سازی و بازآفرینی از سوی ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان اختصاص یافت.

وی افزود: در فروردین ماه سال جاری به منظور جلوگیری از آسیب‌های مجدد احتمالی به آبشار ماسوله اقدامات اولیه عمرانی با استفاده از سنگ رودخانه‌ای آغاز شد و تاکنون اجرای این پروژه ۳۰ درصد پیشرفت داشته است که امیدواریم هر چه سریع‌تر به اتمام برسد.

وی خاطرنشان کرد: برای تثبیت، مقاوم سازی و بازآفرینی پایین دست آبشار با ارتفاع دو متر و طول ۱۰ متر که با استفاده از سنگ رودخانه‌ای و بتن مخصوص آب بند اجرا می‌شود که در مجموع مبلغ ۱۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

نیرویی تاکید کرد: مدیریت شهری برای احیای آبشار ماسوله که یکی از جاذبه‌های گردشگری این منطقه تاریخی و استان گیلان محسوب می‌شود. و در ایام مختلف سال میزبان بسیاری از مسافران و گردشگران است. از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود.

به گزارش ایمنا، ماسوله در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن و در ۶۲ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

کد خبر 494854

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری ماسوله آبشار پروژه عمرانی طرح مقاوم سازی شهرهاي ايران استان گیلان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آبشار ماسوله مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد